BoekenmarktAlweer voor de 35e keer wordt in Het Blauwe Hof, Breeweg 11 in Koudekerke een boeken- en brocantemarkt georganiseerd. Deze keer op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019. De markt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Door particuliere boekenliefhebbers wordt een diversiteit aan genres boeken te koop aangeboden. Van typisch Zeeuwse boeken tot kinderboeken, wetenschappelijke verhandelingen, romans, literatuur, antiquarische boeken en detectives. Ook voor de kleine beurs is er genoeg te vinden. Er is ook nu weer een loods vol goedkope uitverkoopboeken. Tevens wordt er een grote hoeveelheid antiek, servies en curiosa te koop aangeboden. De toegang is gratis.
De boekenmarkt wordt gehouden in de landbouwschuur van een boerderij aan de Breeweg 11 in Koudekerke (W). De markt is dus overdekt. Een leuke slechtweervoorziening, ook voor kinderen. Op de Breeweg wordt ook op zaterdagen druk gebruikt door grote tractoren met aanhangers. Het parkeren kan een probleem opleveren. Probeer zoveel mogelijk op het erf te parkeren en indien dit vol is aan de noordzijde van de Breeweg, zo dicht mogelijk tegen de boomsingel aan. Het Blauwe Hof kunt u vinden ten noorden van de molen in Koudekerke. het gemakkelijkst is het om vanaf de Middelburgsestraat de Meinersweg in te slaan (richting Kapel van Hoogelande), vervolgens de eerste weg links is de Breeweg.Door de aanleg van de rondweg is de ingang van de Meinersweg verder verschoven richting Middelburg. Nummer 11 is de eerste boerderij aan de rechterkant Het nummer en de aankondiging staan duidelijk aangegeven. Een andere mogelijkheid is via de nieuwe rondweg, komend vanuit Middelburg gaat u bij de eerste rotonde rechtsaf en vervolgens bij de volgende rotonde weer rechtsaf, de eerste weg rechts is de Breeweg, u moet bij de derde boerderij aan de linkerkant zijn. Vanuit Vlissingen: bij de dubbele rotonde bij Gamma richting Zoutelande, bij de vierde rotonde rechtsaf en dan de eerste weg rechts is de Breeweg.


De boekenmarkt wordt twee keer per jaar (in maart/april en oktober/november) georganiseerd, daarnaast is er in november/december De Zeeuwse Serviesbeurs. Op deze website kunt u de andere activiteiten volgen.

Boekenmarkt